CMAS
Dijamant plavi

Rukovodstvo

Siniša Ubović
Siniša Ubović

Predsednik Udruženja

+381 (0) 64 922-34-73

info@sinisaubovic.com

Siniša Ubović rođen je 1973. godine u Beogradu. Po svom osnovnom zanimanju je diplomirani glumac a od 2010. godine postaje aktivan predavač, trener i kouč u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Njegov rad je prepoznat ne samo na našim prostorima već i na internacionalnom nivou. Prvi je i jedini na svetu stipendista Lujze Hej (Louise L. Hay) lično. Njenu HYL metodologiju je 2010. doneo na prostore bivše Jugoslavije i u okviru HYL edukacionog trenerskog i koučing sistema stekao je najviše akreditacije. Od 2013. jedini je na ovim prostorima ovlašćen da obučava buduće trenere i koučeve ove metodologije i jedan je od samo dvanaest ljudi iz celog sveta koji su za to kvalifikovani. Autor je sedam knjiga u oblasti ličnog, profesionalnog i duhovnog razvoja i svaka od njih bila je bila bestseler. Put promene, Jači od bola, 100% JA, Moja baba zen budista, Dnevnik promene-sam svoj lajf kouč samo su neki su od najtraženijih naslova. Kreator je mnogih programa od kojih je svakako najznačajniji trening TOTAL MOTIVATION, sveobuhvatni sistema za unapređenje i balansiranje ličnog i profesionalnog razvoja savremenog čoveka, nastao kao rezultat njegovog dugogodišnjeg individulanog koučinga sa ljudima iz sveta biznisa, sporta i umetnosti, kako od onih koji su na najvišim pozicijama preko onih koji su bili zaglavljeni u osrednjosti. Fantastični rezultati koje je postigao u ovom radu naveli su ga da upravo taj rad i te koučing alate skupi na jednom mestu i na taj način stvorio je jedinstvenu sveobuhvatnu platformu za učenje. Siniša je do sada održao preko 350 predavanja u zemlji i inostranstvu, ogroman broj radionica, seminara i profesionalnih edukacija. Neke od vodećih kompanija u Sinišinom radu prepoznaju ogromnu vrednost za njihove zaposlene i angažuju ga za održavanje motivacionih predavanja, custom-made radionica kao i motivacionih treninga i javnih nastupa. Svoja znanja Siniša stiče i unapređuje neprestano učeći od najvećih svetskih imena u oblasti ličnog razvoja, biznis strategija i savremenog liderstva. Dodatni programi i edukacije koje je pohađao su:

 • Experts Academy,
 • High Performance Academy,
 • Managing With Heart and Mind,
 • Business Academy,
 • Coaching for Leadership Exelence
 • Movers and Shakers i mnoge druge.

Siniša Ubović živi i radi u Beogradu, oženjen je i ima dvoje dece. Pasionirani je trkač i iza sebe ima veliki broj istrčanih polumaratona i maratona. Iz dana u dan pred sebe postavlja nove izazove i uživa u tome da ih prevazilazi.

Ivana Kuzmanović

Član Upravnog Odbora

+381 (0)63 377869

ivana@ivanakuzmanovic.rs

Ivana Kuzmanović je međunarodno akreditovani Senior mentor i kouč EMCC, sa 15 godina profesionalnog iskustva u oblasti koučinga. Objavila je devet knjiga od kojih njena studija o ljubavi “Od kada sam se zavolela – volim” – slovi za najčitaniju knjigu pozitivne psihologije u regionu.

Autor je programa za obuku kroz lični razvoj -Emocionalni i energetski trening i transformacija EETT – koja je dobila međunarodnu akreditaciju i Evropsko priznanje za kvalitet (EQA). Edukator je i trener po EETT programu.

Instruktor je meditacije i učitelj reiki metode.

Osnivač je Coaching and mentoring association Serbia, Centra za razvoj zdravlja, znanja i blagostanja i Dečijeg POPO-up festivala za razvoj EQ.

Živi i radi u Beogradu.

Marija Kotur Krueger
Marija Kotur Krueger

Član Upravnog Odbora

Marija Kotur Krueger je diplomirani psiholog, savetnik porodične sistemske konstelacije i akreditovani EETT lajf kouč, sa velikim iskustvom u oblasti grupnog i individualnog rada.

Jedan je od osnivača Coaching and mentoring association Serbia.

Majka dve predivne bliznakinje.

Živi i radi u Kragujevcu.

Ivana Jovanović
Ivana (Đuretanović) Jovanović

Član Upravnog Odbora

+381 34 319 056

ivadjcoach@gmail.com

Ivana Jovanović je međunarodno licencirani ekspert za koučing manadžera Evropske koučing
asocijacije (ECA), kognitivno bihejvioralni kouč, NLP kouč i trener, HR konsultant i dugogodišnji IT
menadžer.

Ivana je poslovni kouč i trener, specijalizovana za rad sa liderima, posebno u oblasti višeg IT
menadžmenta, pruža podršku pojedincima i timovima u postizanju ciljeva, kroz bolji fokus, razvoj
poboljšanih strategija i bolje određivanje prioriteta.

Dizajnira koučing programe, vodi koučinge jedan-na-jedan i timske koučinge, kreira i realizuje
otvorene i in-house trening programe ličnog razvoja i intelektualnih veština, za postizanje
individualne i organizacione transformacije. Klijentima pruža podršku u otkrivanju njihovih talenata,
razvoju novih veština i otkrivanju vrednosti koje ih pokreću.

Angažovana je na programima UN Women osnaženja žena u preduzetništvu.

Živi i radi u Kragujevcu.

Tatjana Dragosavac

Član Upravnog Odbora

+381 60 6414282

taja.dragosavac@gmail.com

Tatjana Dragosavac je EMCC EIA (Senior Practitioner Level) Coach, The Inner Gameâ fasilitator, NLP kouč i trener, akreditovani predavač u Nacionalnoj akademiji za javnu upravu, HR konslultant i majka troje odrasle dece.

Tatjana radi sa liderima u javnom i privatnom sektoru i pomaže im da uspešno i kreativno rešavaju probleme u poslovnom i privatnom okruženju.

Kreira i fasilitira otvorene i in-house trening programe, vodi koučing jedan na jedan, timski koučing i koučing supervizije.

Vodi svoje klijente i polaznike ka uspešnim i srećnim međusobnim odnosima, smanjenju stresa, sigurnom rešavanju konflikata i javnom nastupu. Dobitnik je Gramate za najbolje ocenjenog trenera u oblasti Lični razvoj i veštine, za 2020. godinu.

Trenutno je angažovana u dve međunarodne organizacije kao kouč za senior lidere i trener za teme Upravljanje Sobom, Unutrašnja Igra, Menadžer kao Kouč i dr.

Autor je Metodologije za akreditaciju koučeva i mentora u javnoj upravi.

Njena najveća poslovna strast je naučiti ljude da rešavaju svoje probleme uz pomoć ljubavi i igre.

Veruje da je za ispunjen i zahvalan život potrebno samo da svaki dan uradimo male stvari sa velikom ljubavlju.

Tatjana Spasić
Tatjana Spasić

Član Upravnog Odbora

Dragi moji, zdravo.
Ja se zovem Tatjana Spasić. Savetnik sam za lični rast i razvoj, akreditovani O.L.I. lajf kouč, autor i voditelj radionica za lični razvoj (Savetovalište za mentalno zdravlje- Dom zdravlja Kragujevac), Theta i Reiki praktičar , Okupacioni terapeut u edukaciji i osnivač centra za lični razvoj – Sklad.
Sve to sto živim čini me jako srećnom, raduje me i neizmerno veseli… beskrajnu zahvalnost za sve to upućujem voljenom Stvoritelju, svima onima koji su se našli na mom putu rasta i razvoja i učinili ga čarobnim.
Centar “ Sklad” je osmišljen kao mesto relaksacije, mira i harmonije, mesto sreće i radosti, odiše prijatnom atmosferom koja će doprineti da zaboravite na vreme.
Ovde možete dobiti koučing tretmane,obuke, konsultacije na temu ličnog razvoja. Organizuju se predavanja i radionice sa različitim temama, gostuju predavači iz razlicitih oblasti a sve sa ciljem poboljšanja kvaliteta života.
Dobrodošli su svi koji žele da istražuju svoje mogućnosti, oni koji žele autentičan svrhom ispunjen život.
Čekamo vas!

Vesna Aleksić
Vesna Aleksić

Član Upravnog Odbora

Mama

Diplomirani pravnik, Preduzetnik, osnivač i direktor privatne kompanije koja je deo internacionalne industrije  20 godina

Coach Integralnog ličnog razvoja i transformacije

Faciliator telesno orijentisane psihoterapije

( Integral Personal Development Centar Zagreb)

Certifikvani Life Coach 2011. u USA

Chopra Health Certified učitelj 

Medijator

Ostale edukacije i iskustvo: Coach po kliring metodologiji u edukaciji, PEAT procesor, Transakciona analiza 101, Reiki I stepen

Andrea Dimitrijević

Član Upravnog Odbora

+381 61 18 789 43

andreasidro@yahoo.com

Zahvalna sam na prilici da iznesem vise detalja o tome ko sam, čime se bavim i zašto je lični razvoj na različite načine moja životna misija.
Od 18.marta 2005. kada sam doživela zdravstvenu i životnu prekretnicu uz brojne uvide koji su je pratili, nisam skrenula sa puta duhovnog i ličnog razvoja.
Od 2015. sam otpočela sa edukacijama ličnog razvoja i za mene nema kraja tom iskustvu. Paralelno sa obukama, kroz rad sa klijentima, prenosim do sada stečena znanja dalje jer drugačije ništa ne bi imalo smisla. Od formalnih edukacija navešću one koje su najznačajnije kada je u pitanju zvanje porodičnog NLP kouča i trenera ličnog razvoja:

 • Treninzi asertivne komunikacije 2015, 2020
 • Trenerski kurs emocionalne pismenosti, PSIHOPOLIS INSTITUT,Novi Sad – 2015
 • NLP practitioner –NLP Institut Slavice Skvajer 2018
 • NLP Master – Slavica Squire Institut- 2020
 • Professional Coaching- Coaching akademija Slavice Skvajer-2018, sertifikovana 2020- aktivan rad sa klijentima od maja 2018, porodični kouč
 • Reiki praktičar 2021
 • Reiki master 2021
 • EETT – na I godini obuke 2021
 • Obuke iz pozitivne discipline – roditeljstvo-2020
 • Son rise-basic – 2020
 • Vršnjačko nasilje-program ČUVAM TE. Kampster 2020(4 sertifikata)
 • Apsolventkinja FILUM-a na odseku “Srpski jezik i književnost”

I još desetak obuka na temu roditeljstva i odgajanja.

Raduje me nastavak edukacije EETT-a, trenerski nivo NLP-a i Theta healing edukacija koje  me očekuju naredne godine.  

Pored kontinuiranog rada sa klijentima, uživam u pisanju priručnika o odgajanju dece sa razvojnim smetnjama, kao i razvijanje Udruženja “Podrška porodici SIDRO” u Kragujevcu od marta 2020.  

Novi projekat na kome sam udružila snege sa koleginicom Mirjanom Manasijević je Udruženje “Povratak sebi” koje se bavi upravo ličnim razvojem i podrškom drugima da naprave čudo od života.

Jasna Evetović
Jasna Evetović

Član Upravnog Odbora

+381 64 49 59 697

Life coach, Bahov praktičar i terapeut za energetske vežbe

Rođena sam 17.01.1966. godine u Vukovaru.

Živim i radim u Subotici.

Zaposlena sam u Holističkoj ordinaciji Poliklinike Badawi – Life coach, Bahov praktičar i terapeut za energetske vežbe.

Nakon svih obrazovanja i učenja u formalnom obrazovanju, godine 2001. počinju moje  edukacije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johan Kepler“ u Beogradu. Gde stičem astrološka znanja, znanja iz oblasti energetske psihologije i oblasti vezanih za energetski sistem čoveka.

Godine 2015. se edukujem za Holistic life coacha. Zatim se iz oblasti life coachinga usavršavam na Institutu za OLI integrativni psihodinamski coaching (2017. godine), master nivo (2019. godine), sada u superviziji.

Godine 2019. svoju ljubav prema oblastima koje su vezane za pomoć čoveku da upravlja svojim emocijama, dopunjujem edukacijom za Bahovog praktičara, u centru Essentia Vitae, u Beogradu.

Još malo o meni:

Od 2019. – 2021. godine  sam bila član likovne sekcije u italijanskom kulturnom centru Piazza Italia, u Subotici, gde slikarstvom (ljubav iz detinjstva) konačno stvaram celovitost svog sopstva. Godine 2021. slikarstvo nastavljam u Udruženju ABC&T, kod jednog od istaknutih subotičkih slikara, Ištvana Tereka.

Ostvarena sam kao supruga, majka i baka jednog divnog dečaka.

Kontakt: